Web Design si Programare

Site Creare

Web design

Web Design-ul inseamna realizarea efectiva a unui site incepand cu conceperea unei structuri si a interfetei grafice si pana la partea de programare web sau introducere si administrare de date. Acest pas presupune existenta unei echipe de profesionisti care sa-si aduca aportul la crearea site-ului nu doar prin realizarea efectiva ci si prin idei inovative care sa reprezinte domeniul de activitate dorit de dumneavoastra.

Site Creare

Echipa potrivita

Alegerea echipei ce se va ocupa de crearea unui site este foarte importanta deoarece aspectul vizual este factorul principal care va influenta prima impresie facuta potentialilor clienti care acceseaza site-ul. De multe ori, modul cum este structurata prima pagina a unui site si grafica acestuia pot influenta un vizitator sa continue sa citeasca despre oferta companiei respective sau sa paraseasca site-ul dupa numai cateva secunde.

Site Creare

Experienta si competente

Experienta noastra bogata in domeniul realizarii de site-uri web este principala garantie a faptului ca suntem alegerea potrivita pentru dumneavoastra. In plus, cunostiintele avansate in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare va vor garanta ca in urma acestei colaborari veti avea nu doar un site web atractiv ci si unul cunoscut si accesat de un numar cat mai mare de vizitatori si deci de potentiali clienti.

Site Creare

Proiecte complexe

Desi pentru majoritatea clientilor, prioritatea este un site cu un aspect atragator si cu informatia structurata eficient pentru vizitatori, exista si proiecte unde un rol la fel de important il constituie partea de programare si de administrare a bazelor de date. De obicei este vorba de site-uri dinamice cu un volum mare de vizitatori cum ar fi portaluri web, magazine online, sisteme de interactiune cu clientii, comunitati online si alte asemenea platforme avansate.

In aceste situatii, profesionalismul si experienta programatorilor web este esentiala contand nu numai pentru ca proiectul final sa respecte cerintele clientului ci si pentru ca site-ul respectiv sa faca fata unui numar mare de accesari iar datele stocate sa fie in siguranta in fata unor eventuale tentative de accesare neautorizate.


artdeco
LaBelleVie

Patrundeti in lumea Bucurestiului de alta data vizitand site-ul cafenelei La Belle Vie.

Vizitati site-ul
livram timp
Livram Timp

Site cu design unic menit sa va ajute cu diverse servicii tinand cont de faptul ca timpul este ireversibil.

Vizitati site-ul
artdeco
Simulator Mocheta

Un simulator unde vizitatorii pot previzualiza diverse game si culori de mocheta in combinatie cu diferite tipuri de mobila si pereti personalizabili.

Vizitati site-ul
biavati
YUP

Site alternativ de prezentare al atelierului nostru destinat exclusiv segmentului premium.

Vizitati site-ul
carpet more
Carpet & More

Noul site are atat rolul unei pagini de prezentare cu un design atractiv cat si acela de catalog online al ofertei disponibile.

Vizitati site-ul
artdeco
ArtDeco Media

Deoarece fiecare proiect este diferit, noi dorim ca fiecare site pe care il construim sa fie unic si sa releve spiritul brandului.

Vizitati site-ul
android tab
Android Tab

Magazin online folosind cele mai noi tehnologii web din domeniu cu un design simplu si atractiv.

Vizitati site-ul
cumparaturi ok
Poeme Corina Vladescu

Incercati cea mai noua colectie a Corinei Vladescu cu ajutorul noului magazin virtual.

Vizitati site-ul
minichic
Minichic

Noul site de prezentare Minichic ofera tuturor mamicilor o gama variata de hainute pentru copii de toate varstele.

Vizitati site-ul
artdeco
Cvartet Four Seasons

Site simplu de prezentare al Cvartetului Four Seasons.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Gradinita nr. 218

Model basic de prezentare al gradinitei nr. 218

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Wood Construct

Site-ul de prezentare al firmei Wood Construct.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul

site creare