Promovare Web si SEO

Site Creare

Ce inseamna SEO?

Optimizarea pentru motoarele de cautare sau SEO (Search Engine Optimization) reprezinta o serie de tehnici ce sunt utilizate pentru a imbunatati pozitia unui site in cadrul motoarelor de cautare. Aceste tehnici se pot imparti in cele onsite, adica modificarea continutului site-ului sau a codului sursa pentru a fi mai bine citit de motoarele de cautare, si cele offsite care constau in imbunatatirea imaginii acelui site pe internet datorita link-urilor si articolelor relevante cu trimitere catre site-ul respectiv.

In urma unor studii recente, s-a constatat ca 85% dintre utilizatorii de internet folosesc motoarele de cautare, preponderent Google, pentru a cauta informatii, produse sau servicii. In aceste conditii, optimizarea unui site pentru a obtine o pozitie mai buna in motoarele de cautare devine un pas esential ce poate avea efecte benefice mai importante chiar decat o campanie publicitara costisitoare.

Multe companii considera ca succesul unei afaceri online vine de la sine odata cu crearea si lansarea unui site. Insa odata cu raspandirea internetului si implicit cu diversificarea ofertei online, o prezenta online eficienta este conditionata si de o buna promovare prin intermediul motoarelor de cautare. Daca ar fi sa facem o analogie, am putea spune ca internetul este ca un oras imens plin de magazine. Insa depinde de dumneavoastra daca veti avea un magazin pe o strada principala, pe unde circula mii de persoane in fiecare zi, sau pe o strada marginasa langa periferia acestui "oras".

Promovare si Optimizare

Pentru ca oferta noastra de optimizare a luat nastere din propria noastra nevoie de promovare. Astfel, cunoastem foarte bine nevoile dumneavoastra, conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru o afacere online de succes cat si dorinta dumneavoastra de imbunatatire a identitatii online.

Pe langa partea profesionala, serviciile noastre pun accent si pe stabilirea unei stranse relatii cu clientii nostri. Scopul nostru este de a intelege perfect nevoile si dorintele dumneavoastra pentru a le putea materializa prin munca nostra. Consideram ca succesul nostru se bazeaza pe reusita afacerii dumneavoastra asa ca garantam calitatea serviciilor noastre orientandu-ne spre rezultatele obtinute de dumneavoastra.


artdeco
LaBelleVie

Patrundeti in lumea Bucurestiului de alta data vizitand site-ul cafenelei La Belle Vie.

Vizitati site-ul
livram timp
Livram Timp

Site cu design unic menit sa va ajute cu diverse servicii tinand cont de faptul ca timpul este ireversibil.

Vizitati site-ul
artdeco
Simulator Mocheta

Un simulator unde vizitatorii pot previzualiza diverse game si culori de mocheta in combinatie cu diferite tipuri de mobila si pereti personalizabili.

Vizitati site-ul
biavati
YUP

Site alternativ de prezentare al atelierului nostru destinat exclusiv segmentului premium.

Vizitati site-ul
carpet more
Carpet & More

Noul site are atat rolul unei pagini de prezentare cu un design atractiv cat si acela de catalog online al ofertei disponibile.

Vizitati site-ul
artdeco
ArtDeco Media

Deoarece fiecare proiect este diferit, noi dorim ca fiecare site pe care il construim sa fie unic si sa releve spiritul brandului.

Vizitati site-ul
android tab
Android Tab

Magazin online folosind cele mai noi tehnologii web din domeniu cu un design simplu si atractiv.

Vizitati site-ul
cumparaturi ok
Poeme Corina Vladescu

Incercati cea mai noua colectie a Corinei Vladescu cu ajutorul noului magazin virtual.

Vizitati site-ul
minichic
Minichic

Noul site de prezentare Minichic ofera tuturor mamicilor o gama variata de hainute pentru copii de toate varstele.

Vizitati site-ul
artdeco
Cvartet Four Seasons

Site simplu de prezentare al Cvartetului Four Seasons.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Gradinita nr. 218

Model basic de prezentare al gradinitei nr. 218

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Wood Construct

Site-ul de prezentare al firmei Wood Construct.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul

site creare