Serviciile noastre

Site Creare

Creare site

Web Design-ul inseamna realizarea efectiva a unui site incepand cu conceperea unei structuri si a interfetei grafice si pana la partea de programare web sau introducere si administrare de date. Acest pas presupune existenta unei echipe de profesionisti care sa-si aduca aportul la crearea site-ului nu doar prin realizarea efectiva ci si prin idei inovative care sa reprezinte domeniul de activitate dorit de dumneavoastra. Citeste mai mult »

Site Creare

Promovare si optimizare

In urma unor studii recente, s-a constatat ca 85% dintre utilizatorii de internet folosesc motoarele de cautare, preponderent Google, pentru a cauta informatii, produse sau servicii. In aceste conditii, optimizarea unui site pentru a obtine o pozitie mai buna in motoarele de cautare devine un pas esential ce poate avea efecte benefice mai importante chiar decat o campanie publicitara costisitoare. Citeste mai mult »

Site Creare

Gazduire web si domenii

Pentru ca un site sa fie online si sa poata fi accesat de vizitatori, fisierele acestuia trebuiesc copiate pe un server web. Acesta este un calculator foarte puternic si cu o conexiune la internet speciala care trebuie sa fie online non stop si sa faca fata oricator cereri de accesare vor primi site-urile gazduire. Serviciile de inchiriere a unor spatii pe asemenea servere pentru site-uri poarta numele de gazduire web sau web hosting.
De asemenea, pentru accesarea unui site, vizitatorii vor folosi un nume asociat site-ului respectiv (de exemplu www.site-seo.ro). Aceste nume sunt cunoscute ca domenii web iar dreptul de folosinta a unui asemenea domeniu se inchiriaza pe diverse perioade si la diverse preturi in functie de terminatia site-ului. Citeste mai mult »

Site Creare

Publicitate online

Publicitatea online se foloseste de media specifica precum paginile web, newslettere, servere si are avantajul de a putea fi interactiva spre deosebire de formele traditionale de publicitate, vizitatorul putand adesea interactiona reclamele intalnite online.
Deoarece oferta de produse online este foarte vasta iar publicitatea in acest mediu tinde deja sa devina sufocanta pentru vizitatori, este important ca o campania publcitara online sa fie foarte bine adaptata la nevoile publicului si la ce isi doresc acestia. O reclama inovativa si atractiva poate avea un impact semnificativ pentru public in timp ce una monotona si agasanta pentru clienti poate dauna imaginii companiei respective.

Site Creare

Inscriere in directoare

Directoarele web cataloage de site-uri impartite pe diverse criterii, cel mai des pe domeniu de activitate, unde oricine isi poate inregistra propriul site fie gratuit fie pe baza anumitor conditii. Un site inscris in cat mai multe directoare, va beneficia atat de reclama directa datorata aparitiei in catalog cat si de o mai buna pozitie in cadrul motoarelor de cautare deoarece acestea percem fiecare asemenea reclama ca pe o recomandare directa.
Desi inscrierea in directoare este cea mai ieftina forma de publicitate online, pentru ca efectul sa fie unul considerabil este necesara inscrierea manuala in sute de asemenea directoare ceea ce face procesul ca fiind unul dintre cele mai consumatoare de timp din toate cele specifice promovarii online. Compania noastra va poate garanta inscrierea intr-un numar mare de directoare datorita experientei in domeniu a operatorilor nostri si a parteneriatelor avute cu multe dintre aceste directoare fapt ce va ajuta la obtinerea unei pozitii mai bune in cadrul listelor respective.


artdeco
LaBelleVie

Patrundeti in lumea Bucurestiului de alta data vizitand site-ul cafenelei La Belle Vie.

Vizitati site-ul
livram timp
Livram Timp

Site cu design unic menit sa va ajute cu diverse servicii tinand cont de faptul ca timpul este ireversibil.

Vizitati site-ul
artdeco
Simulator Mocheta

Un simulator unde vizitatorii pot previzualiza diverse game si culori de mocheta in combinatie cu diferite tipuri de mobila si pereti personalizabili.

Vizitati site-ul
biavati
YUP

Site alternativ de prezentare al atelierului nostru destinat exclusiv segmentului premium.

Vizitati site-ul
carpet more
Carpet & More

Noul site are atat rolul unei pagini de prezentare cu un design atractiv cat si acela de catalog online al ofertei disponibile.

Vizitati site-ul
artdeco
ArtDeco Media

Deoarece fiecare proiect este diferit, noi dorim ca fiecare site pe care il construim sa fie unic si sa releve spiritul brandului.

Vizitati site-ul
android tab
Android Tab

Magazin online folosind cele mai noi tehnologii web din domeniu cu un design simplu si atractiv.

Vizitati site-ul
cumparaturi ok
Poeme Corina Vladescu

Incercati cea mai noua colectie a Corinei Vladescu cu ajutorul noului magazin virtual.

Vizitati site-ul
minichic
Minichic

Noul site de prezentare Minichic ofera tuturor mamicilor o gama variata de hainute pentru copii de toate varstele.

Vizitati site-ul
artdeco
Cvartet Four Seasons

Site simplu de prezentare al Cvartetului Four Seasons.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Gradinita nr. 218

Model basic de prezentare al gradinitei nr. 218

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Wood Construct

Site-ul de prezentare al firmei Wood Construct.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul

site creare