Oferta creare site

Site Creare
de la 89 €

Basic - Site rapid prezentare

Este cea mai rapida solutie pentru publicarea unui site pe internet. Pornind de la unul din numeroasele sabloane pe care vi le punem la dispozitie, puteti sa aveti un site personal sau de prezentare a afacerii in cel mai scurt timp si cu o investitie minima.
Vezi detalii »

Site Creare
de la 150 €

Economy - Site prezentare avansat

Este solutia optima pentru companiile care doresc un site de prezentare de o calitate grafica superioara. Acest pachet include unul din modelele spectaculoase de design avansat care vor oferi un plus imaginii dumneavoastra in mediul online prin interactiunea animata cu vizitatorii si grafica deosebita.
Vezi detalii »

Site Creare
de la 350 €

Value - Site avansat cu modul de administrare

Acest pachet este solutia completa pentru noul site de prezentare al companiei dumneavoastra. Beneficiati de unul din modele predefinite de design dinamic care impresioneaza prin calitatea grafica si prin animatiile interactive. In plus, fiecare din aceste modele contine propriul sistem de administrare a informatiilor astfel incat dumneavoastra sa puteti actualiza oricand informatiile de pe site fara a avea cunostiinte de design sau programare web.
Vezi detalii »

Site Creare
de la 850 €

Advanced - Site cu design personalizat

Se adreseaza companiilor pentru care imaginea in mediul online este o prioritate. Acest pachet include un design personalizat realizat integral de catre echipa noastra. Astfel beneficiati de un concept grafic adaptat perfect identitatii companiei dumneavoastra si targetului vizat precum si de sisteme de interactivitate animate pentru a oferi o experienta cat mai placuta vizitatorilor. De asemenea, echipa noastra se va ocupa de alegerea a pana la 10 imagini care sa ofere un plus de profesionalism noului dumneavoastra site.
Vezi detalii »

Site Creare
de la 1100 €

Expert - Solutia completa

Este solutia completa pentru realizarea unui site de prezentare profesional care sa vina in completarea identitatii companiei dumneavoastra. Echipa noastra de design se va ocupa integral atat de realizarea unui logo al companiei, cautarea si alegerea a pana la 20 de imagini profesionale pentru site cat si de un concept grafic atractiv si dinamic care sa ofere un plus de incredere potentialilor clienti. De asemenea, sistemul de administrare full bazat pe cunoscuta platforma WordPress va permite modificarea continutului de text si imagine de pe site fara a fi necesare cunostinte de design sau programare web din partea dumneavoastra.
Vezi detalii »

Site Creare
   de la 1450 €

Premium - Cea mai performanta solutie

Acest pachet se adreseaza companiilor care vor sa se diferentieaze de competitori in mediul online ramanand totodata in memoria fiecarui vizitator al site-ului. Conceptul grafic pentru un asemenea site este creat cu atentie de catre echipa noastra pentru a ne asigura ca rezultatul final este unic si iesit din tipare. Adesea, site-urile realizate astfel se modifica dinamic in functie de dimensiunea ferestrei reasezandu-si continutul pentru a oferi o experienta optima fiecarui vizitator.
Vezi detalii »


artdeco
LaBelleVie

Patrundeti in lumea Bucurestiului de alta data vizitand site-ul cafenelei La Belle Vie.

Vizitati site-ul
livram timp
Livram Timp

Site cu design unic menit sa va ajute cu diverse servicii tinand cont de faptul ca timpul este ireversibil.

Vizitati site-ul
artdeco
Simulator Mocheta

Un simulator unde vizitatorii pot previzualiza diverse game si culori de mocheta in combinatie cu diferite tipuri de mobila si pereti personalizabili.

Vizitati site-ul
biavati
YUP

Site alternativ de prezentare al atelierului nostru destinat exclusiv segmentului premium.

Vizitati site-ul
carpet more
Carpet & More

Noul site are atat rolul unei pagini de prezentare cu un design atractiv cat si acela de catalog online al ofertei disponibile.

Vizitati site-ul
artdeco
ArtDeco Media

Deoarece fiecare proiect este diferit, noi dorim ca fiecare site pe care il construim sa fie unic si sa releve spiritul brandului.

Vizitati site-ul
android tab
Android Tab

Magazin online folosind cele mai noi tehnologii web din domeniu cu un design simplu si atractiv.

Vizitati site-ul
cumparaturi ok
Poeme Corina Vladescu

Incercati cea mai noua colectie a Corinei Vladescu cu ajutorul noului magazin virtual.

Vizitati site-ul
minichic
Minichic

Noul site de prezentare Minichic ofera tuturor mamicilor o gama variata de hainute pentru copii de toate varstele.

Vizitati site-ul
artdeco
Cvartet Four Seasons

Site simplu de prezentare al Cvartetului Four Seasons.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Gradinita nr. 218

Model basic de prezentare al gradinitei nr. 218

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul
artdeco
Wood Construct

Site-ul de prezentare al firmei Wood Construct.

Va invitam sa vedeti restul modelelor basic aici

Vizitati site-ul

site creare